A nyári fesztiválszezon és a koncertek egyik legismertebb szereplője a színes, nyomtatott karszalag, amit a rendezvényre való belépéskor kapunk. Sokan egész nyáron gyűjtik és karkötőként hordják a kezükön a különböző helyszíneken, bulikon szerzett karszalagokat.

Legyen szó bármilyen esemény beléptetőjéről, esetleg VIP elkülönítésről, hotelek és szállodák wellness részlegének a
megjelöléséről, de kisebb családi vagy baráti programokra is megfelelő választás, ha mondjuk egy lány/legénybúcsút akarunk feldobni vele, vagy egy születésnapon akarunk maradandó emléket.

Sőt!
Éttermekben és kávézókban a felszolgálók által viselt “Hozhatok egy kávét?” vagy “Jó étvágyat kívánunk!” feliratú karszalag a cég logójával ellátva, fullcolor nyomtatásban nagyon pozitív képet adhat a helyről.

A karszalag tehát nem csak egy megkülönböztetés lehet, hanem egy rendkívül praktikus, gyorsan feltehető és olcsó reklámfelület, promóciós kellék is. Felhasználási területeinek csak a fantáziánk szabhat határt.
Bárhol, bármikor használható, bármelyik csuklómérethez passzol.

Mi kizárólag az eredeti TyBand gyártmánnyal dolgozunk, mert:
– gazdaságosak
– ezek a legtartósabbak
– a ragasztó biztosan tart, egész napos vízben úszás, szauna és napozás mellett is
– remekül feliratozhatóak, képi minőségben is (fullcolor) és emellett színtartóak
– sorszámozottak
, így követhető a résztvevők száma
biztonságos, nem átruházható más személyre
– víz és izzadtságálló,
hosszú ideig olvasható olvasható marad
– hipoallergén

Keress bátran minket akkor is, ha pontosan nem tudod mit is szeretnél, csak tetszenek a szalagjaink és valami hasonlóra vágysz.

– ötletet adunk
– segítünk megtervezni
– tanácsot adunk a megfelelő karszalagok kiválasztásban

Többféle technikával készítjük az igényeknek megfelelően. Az egyszerű felirattól kezdve a fullcolor színes nyomtatott szalagokig bármit elkészítünk.
Raktárkészletünkről bármilyen mennyiségben és színben rendelhetsz, gyorsan és rugalmasan dolgozunk, bárhová kérhetsz postázást is.
Minden munkánkra megelégedettésgi garanciát vállalunk.

Személyreszabott ajánlatokkal és kedvezményekkel várunk!