Kíváncsi voltam, hogy mennyire tartós az egyedi nyomtatású fullcolor karszalagunk, ezért kicsit megkínoztam szegényt. Az járt a fejemben, hogy vajon milyen szélsőséges hatások érhetik például egy fesztiválon, buliban vagy mondjuk egy strandon, és azokat hogyan fogja majd bírni. Bírja-e majd egyáltalán. Feltettem egy szalagot a csuklómra, és elmentem úszni. Az uszoda vize eléggé klóros, nem csak a bőrt és a hajat szárítja, hanem hatással lehet a karszalag élettartamára is, illetve a rajta lévő nyomat színére is.

Legalábbis gondoltam ezt én…

Körülbelül egy órát voltam a medencében, ami után még tusoltam is. Különösebb változást nem vettem észre a szalagon. Nem fakult ki a színe, nem engedte a festéket sem, a ragasztó részét sem hatotta meg különösebben az esemény. Nem lehetett könnyebben szétnyitni vagy leszakítani, nem rojtosodott ki a széle.

De aztán úgy voltam vele, hogy mi van, ha csak pár órát bír? Mi van akkor, ha valaki mondjuk 8 órát van egy strandon, ahol folyamatosan ki van téve ennek a környezetnek. Mert lássuk be, nagyon szép dolog az, hogy 1 órát kibír, de ez még nem teljesítmény. Szóval beletettük egy flakon ásványvízbe 2 napra, lezártuk, és hagytuk érni a folyamatokat. Szintén nem történt semmi. Oké, vizes lett a szalag. De azon kívül már tényleg semmi. Szerintem kiállta a próbát, így aztán nyugodt szívvel ajánlhatom vizes eseményekhez is a karszalagjainkat. Jöhet strand, uszoda, kerti party, a karszalag tartani fog. Nem úgy, mint a frizurád… ugyebár.

közben